Äänitysstudio

Varaa nyt

Saamme sinut kuulostamaan upealta!

Meillä on erinomainen spiikkaus- ja dubbausstudio elokuvia, TV:tä, yritysten dubbaustarpeita ja lokalisointipalveluja varten. Käännöksistä käsikirjoitusten sovittamiseen. Spiikkereiden valitsemisesta äänitykseen, miksaamiseen ja toimitukseen; tilamme (ja 20 vuoden kokemuksemme) voivat vastata kaikkiin dubbaus-, äänikirja- ja spiikkaustarpeisiisi monella eri kielellä.

Äänitä spiikki

Kuulosta paremmalta: näytä paremmalta. Spiikkerimme tuovat korkean laadun jokaiseen projektiin. Äänitämme, miksaamme, editoimme ja tuotamme mahtavankuuloisia äänituotteita.

Hanki ääni pikana

Ymmärrämme, että tarvitset tuotteen kiireellä. Voimme toimittaa selkeää ja upeankuuloista ääntä lyhyelläkin varoitusajalla – yleensä 24 tunnin sisällä – ilman, että laatu kärsii. Nouse markkinoiden huipulle. Vastaamme äänituotannon tarpeisiisi millä aikavyöhykkeellä oletkin.

Valitse spiikkeri

Tuo oma spiikkerisi tai valitse meidän kattavalta, kokeneiden ammattilaisten listalta. Mitä tyyliä, ikää, sukupuolta tai peräti kieltä kaipaatkin, meiltä löytyy varmasti siihen tekijä.

Varataksesi studion lähetä sähköpostia osoitteeseen Richard@rbfinland.com