LOTTA BUCKLUND ( FINN )

Book this voice

Lotta Backlund tunnetaan parhaiten lukuisista media-alan töistään. Hän on uransa aikana juontanut televisio-ohjelmia, radio-ohjelmia, satoja tapahtumia sekä työskennellyt vuosikausia stand up – koomikkona. Lotta on kokenut äänityöläinen. Hän oli muun muassa Veikkauksen Kenon päiväarvonnan juontaja Lady Kenon ääni sekä suomeksi että ruotsiksi (https://vimeo.com/27431046).


Lotta on myös toiminut kahdessa tv-sarjassa kertojaäänenä: Kalajoen Hiekat (40 jaksoa, TV5, 2011) sekä Kaksi julkkista ja yhdet häät (16 jaksoa, LIV/Nelonen, 2013-2014). Lotta on spiikannut niin Sauli Niinistön kuin Nutrilettinkin radiomainokset.


Työkseen Lotta vastaa suuren tv-tuotantoyhtiön kehityksestä ja myynnistä. Hän viettää paljon aikaa somessa, nauhoittaa joka viikko podcastin, toimii yrityksen johtoryhmässä, kirjoittaa kolumneja sekä pyörittää siinä ohessa äitiarkea.


Lotta on nokkela, ja heittäytyy aina täysillä mukaan. Aikaansa seuraavana ja luovana henkilönä hän on erittäin monipuolinen persoona, ja spiikkaa sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. To book Lotta please contact Richard@rbfinland.com

Samples

Veikkaus Lady Keno