Tietoja Richard Berman Mediasta

Olen Richard Berman Media, globaali viihdealan asiantuntija.

Luon muistoja, herätän maailmanlaajuisen median mielenkiinnon ja teen asioita, joista kukaan ei ole vielä kuullutkaan.

Richard Berman Mediassa työskentelen asiakkaiden kanssa tarjotakseni heille erityisen viihdekokemuksen. Se tarjotaan Richard Berman Median tavalla: tiedän, miten se tulee tehdä, ja minulla on taito tehdä se.

Näkemyksellisen viihteen mahdollistaa korkealaatuinen lahjakkuus sekä luova in-house tuotanto-osasto. Autan sinua saamaan kaiken irti tilaisuuksistasi, jotta ne vastaavat visiotasi ja arvojasi, autan toteuttamaan ne aikataulussa, budjetissa ja käytettävissäsi olevia resursseja hyödyntäen.

Selostuspalvelut

Ei ole väliä puhutaanko radio- tai televisiomainoksesta, kaupan kuulutuksesta, videopelin hahmosta tai puhelinjärjestelmän valikkovaihtoehdoista. Kun tarvitset selostuspalveluita ja aikaa on rajoitetusti, Richard Berman Media auttaa.

Tarjoan nopeamman ja helpomman tavan toteuttaa projektit, niin että ne pysyvät aikataulussa ja budjetissa. Tarjoan laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat pysymään projektisuunnitelmassa. Tarjolla on useita mies- ja naispuolisia ääniä.

Isäntänä toimiminen

Olen isännöinyt omaa aamuradio-ohjelmaani, toiminut isäntänä useissa suorissa tilaisuuksissa ja puhunut julkisesti useissa eri tilanteissa. Ymmärrän miten lukea yleisöä ja tuottaa show, jota on vaikea ylittää. Läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa teen hankkeesta sujuvan ja onnistuneen kokemuksen kaikille mukana oleville osapuolille projektin jokaisessa vaiheessa.

DJ-PALVELUT

Minulla on ensiluokkaista kokemusta ja ammattitaitoa mobiili-DJ:nä hääjuhlien diskoista, joten eri sukupolvien pitäminen tyytyväisenä ja hääetiketin ymmärtäminen ovat erikoisalaani.

Mobiilidisko hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin, vuosijuhliin, kihlajaisiin, yritysjuhliin, koulun juhliin… mihin vaan, homma hoituu! Musiikkikokoelma päivittyy jatkuvasti, koska Richard on koko ajan askeleen edellä mobiili-DJ -alan kilpailijoitaan ja kollegoitaan.